2011. április 7., csütörtök

Áthozat a Facebookrol. 2011. 03. 07.

Itáliai turné 2011. 02. 17. től - ??????? -ki tudja meddig! (Június 12.ig volt tervezve)
A manager is megfelelő, a szállásunk is és a munkahely is! A főnök hangulatember.
Viszont minden nap kifizet minket, a rigolyáit meg tudnánk kezelni. Akkor mi a baj?
3 ore fa · ·

    • László Gálházi
      Ez már évek óta visszatérő probléma! Tisztelet a kivételnek, de az illuzionista asszisztensi és látványhölgyi munkámra nem a legmegbízhatóbb és nem a legtisztességesebb lányok jelentkeznek. Meglepő, de az igazán csinos huszonéves lányok, sokkal több pénzért, inkább az erotikus munkát választják. A többség viszont inkább otthon "éhen hal", minthogy külföldre menjen dolgozni. A maradék sem itt, sem otthon nem keres munkát, mert eltartatja magát! Gyakorlatilag, aki jelentkezik és alakra megfelel, le kell szerződtetnem, mert nincs más alternatíva. Persze akik nem tanulnak olaszul, pasizni jönnek ki, engem nem respektálnak és keverik a merdát a hátam mögött, azoktól rövid úton megválok. Így volt ez a múlt szombaton is! De ha egyszer egy "üzlet beindul".... Amúgy a kolléganőm eltávolítását nyomós okok alapján, jogosan, a pescarai managerem kezdeményezte a tulajdonosnál. Ehhez képest 2-3 másik "kolléganőm" rám haragszik. Miért is? Ezt csak ők tudják. Eddig minden segítséget megkaptak tőlem, de a magánéletükben nem a legtisztességesebben viselkednek és senkitől nem fogadnak el tanácsot, engem nem respektálnak, pedig ha valami történik velük, az az én felelősségem lenne. A hétfői szabadnapjukon valahonnan éjjel háromkor kerültek elő ketten, holt részegen. Mivel ez kisváros, a tulaj megtudta és csak azért maradhatnak, mert hasznot hoznak neki. Engem meg lejáratnak. Főleg a residenc szállóban, a részeg randalírozásukkal. Most vettem észre, hogy a háromból ketten lehúztak a Facebook barátaik közül. Ez még nem is baj, de tették ezt olyan formában, hogy teljesen elérhetetlenek legyenek. Ilyet akkor csinálnak itt, ha valakit nagyon gyűlölnek! Ha ez így van, remélem, hogy a hét végén is fognak annyira "gyűlölni", hogy nem lesz képük átjönni hozzám a fizetésükért! E. Ramazott managere is megmondta, nehogy már huszon-egy-két éves taknyos lányok irányítsák a munkánkat, ahelyett, hogy olaszul tanulnának és normálisan viselkednének! - Még jó, hogy vannak közöttük, akik másképp gondolkodnak és tényleg dolgozni jöttek ki velem!
      3 ore fa · · 1 persona
    • Répási László Akkor most hány normális asszisztensed maradt?
      3 ore fa ·
    • László Gálházi Nem az számít Laci, hanem hogy akik a műsorban a főszerepet töltötték be, ki tudja, hogy azokra meddig számíthatok! Ez már hattyúdal innentől. Ezekkel beszélni sem érdemes, mert fogalmuk sincs mit veszíthetnek, de nem is érdekli őket.
      3 ore fa · · 1 persona
    • Répási László tehát kritikus a helyzet?:S
      3 ore fa · · 1 persona
    • László Milan Csak nem valamelyik hisztis lukasagyú némber tojik a szerződésére? Ha igen, azonnal zavard haza! Tarts rendet a baromfiudvarban! Van egy szerződésük, amiben benne van a nyelvtanulás (nem francia), ha ezt nem teljesítik, az szerződésszegés. Tetejébe le is járatnak Téged, ami még egy ok arra, hogy repüljenek, amerre látnak. Ne foglalkozz a lelkükkel, ők sem foglalkoznak annak a betartásával, amit aláírtak! A fizetésüket persze pofátlanul átveszik! Ne fizess annak, aki nem dolgozik meg érte!
      3 ore fa · · 2 persone
    • László Gálházi Itt már mindenki László? :D Nincs jogom senkit hazazavarni! Ezek tudják, hogy már lesnek az alkalomra helyi bűnözők, akik amint elküldöm őket, más jellegű éjszakai szórakozóhelyeken ajánlanak fel nekik munkát, jóval több fizetésért. Az sem érdekli őket, ami minden szerződésbe benne van, hogy ahova szerződtetve lettek, abba az országba egy éven belül nem mehetnek vissza dolgozni, mert ez esetben óriási összegű kártérítést kell fizetniük.
      2 ore fa · · 1 persona
    • László Milan Tehát ha nem dolgozik, szerződést szeg, akkor is fizetned kell a hölgyeményt? Viccnek is rossz!
      2 ore fa · · 1 persona
    • Krisztina Laszlo majd mi ,akkor.
      2 ore fa · · 1 persona
    • Réka Perlay
      Én is ,mint már annyiszor fel vagyok háborodva, ezeken a kis taknyos ki ha én nem csitriken. Azért mert jól néznek ki, nem hatalmazza fel őket, hogy a munkakadójukat lejárassák,és átverjék. Semmit nem tartanak be abból ami a szerződésben kikötés. Nem tanulják a nyelvet, nem teljesitenek 100%-osan a munkában. Pasizni itthon is lehet, ahhoz nem kell külföldre menni. Szégyelljék magukat, főleg egy valaki, aki szivességet kért tőlem, természetesen segitettem, már belátom hiba volt, és ráadásul hazudott. Aki nem akar rendesen dolgozni, az húzzon haza, ne a te pénzedből nyaralgassanak, és élvezzék az életet!!!!
      2 ore fa · · 3 persone
    • Helios Varazslo
      Sajnos rovid ideig en magam is megtapasztaltam a felelotlen es gyerekmesekben elo lanyok stilusat!Igaz ez luxushajos kornyezet volt,es nagyon nagy szerzodes szeges es hatalmas fizetesi meghagyas a fejem felett,de szerencse vagy mas,ki tudja?en haza zavartam,es betanitottam mast!csak a hofi szavai jutnak eszembe:::: ha nem megy a kupleraj nem a butorokat kell kicserelni!!
      Amugy meg tisztelem a magyar leanyokat,de minden kulfoldi munkahelyen kinyilik a szemuk,es kepzeletvilaguk.Sajnos a tehetseg es muveltseg hianyaban ez fegyver!!Gyakran visszafele sul el!Persze ekkorra mar a muvesznek mindegy!Olaszokat meg ugye nem kell felteni.Halali milyen naivak a lanyaink,es milyen jol tudjak a dzsigolok ezt!!!:)))
      Szoval minden egyutt Laci az agyremhez!
      54 minuti fa · · 1 persona
    • László Gálházi Minden szavad igaz Imre! Otthon szidták az előző asszisztenseimet, hogy lehettek ennyire megbízhatatlanok, stb, bezzeg majd ők másképp fognak viselkedni. Kb. egy hónapig működik is minden a szerződés szerint. Utána hiába kapnak meg tőlem és a managertől minden segítséget, ezeknek semmi sem jó. Most a két manager felhívott, hogy ha továbbra sem változnak, ők akarnak dirigálni és nem respektálnak, játsszák a "principessát" (hercegnő) számukra vége az "olasz melónak".

3 megjegyzés:

  1. Lakatos Tivadar Laci!22 éve próbálom megérteni az Olaszországban(is)dolgozó lányok viselkedését.(nöi logika).Hogy tudnak az amúgy értelmes nök(nincs hosszú ö-m)ilyen rövid idö alatt megváltozni,bedölve az olasz fiùk szép igéreteinek(amit nyelvtudás hiányában hogy értenek meg?)
    6 ore fa · Non mi piace più · 1 persona
    Lakatos Tivadar Egy kézn meg tudom számolni a "megbizható" férfiakat,s azok nem a nightban töltik estéiket!!!!Igérni: olcsó!!!föleg ha valaki el is hiszi!!!
    6 ore fa · Non mi piace più · 2 persone
    László Gálházi
    Tivadar! Ma hajnalban, Filippo, A Hollywood Alba Music Hall tulajdonosa is éppen ezt mondta, hogy az Itáliába "dolgozni" érkező - főleg - magyar lányok egy hónap alatt megváltoznak a hátrányukra. Lehet velük bárki, bármilyen kedves, azt hátba támadják! Persze van kivétel. Most is. Filippo még hozzátette: -"Se una frutta comincia a marcire, quella parte bisogna a tagliare, perche primo o poi si guasta tutto"! (Ha egy gyümölcs elkezd rohadni, azt a részt ki kell vágni, mert előbb, vagy utóbb megrohad az egész!) - Ebben az az érdekes, hogy akire a legjobban számítottam és akinek a legtöbbet segítettem, hogy a munkában hasznosabb legyen, éppen ő, - vagy akár ők - az aki ellenségesen viselkedik. Hogy miért, erre nincs magyarázat! Talán ez a magyaros mentalitás, hogy aki jót tesz veled, - mert ahogy mondja jól érzi magát Itáliában és élvezi az ittlétet, - azzal próbálj minél rosszabb viszonyt ápolni.

    VálaszTörlés
  2. László Gálházi ÉRTHETETLEN, HOGY A FACEBOOK RENDSZERE MIÉRT NEM ENGEDI HOZZÁSZÓLNI A KOLLÉGANŐMET? - Elküldte a h.sz.-ét, most bemásolom: "Barbara Bádogos: Drága főnököm ! Mi ismerjük már régóta egymást és bízunk is egymásban mivel már a negyedik turnéban vagyok itt veled. Én szeretek itt veled dolgozni, igaz, mint minden munkahelyen itt is megvannak a kisebb problémák de ezek nem befolyásolják a munkavégzésünket. Rendesen kifizetnek minket , aki tényleg dolgozni jött ki, annak veled sincs baja.
    07 aprile alle ore 17.39 · Non mi piace più · 3 persone
    Jenei Sándor
    Nincs jogom hozzászólni, de miért gondoljátok, hogy ezek a lányok megváltoznának? mindenki a könnyü pénzre vágyik ezt tudjuk, nincs is veled baj, ha megteheti csinálja. jó teste van és elmegy kurvának, hát menjen ezért miért kellene lenézni...Mostra tutto
    07 aprile alle ore 21.25 · Mi piace
    László Gálházi
    Alex! Ez nem okoskodás, csak keményebben fogalmaztál mint én! Jól tetted, hogy hozzászóltál! Arról azért nincs szó, hogy elmennének kurvának, de náluk a pasizás, a bulizás van előnyben. Akkor meg minek kellettem én ehhez? Ezzel tényleg kihasználtak, hogy aláírtak egy szerződést december 15.ig, amit ott szegnek meg ahol tudnak és még másfél hónap alatt nem kerestek annyit, hogy az akár hónapokig is kitartson. Ma délután tartottam egy nem durva, de igen kemény hangvételű eligazítást. Aki tisztességes utakon jár, az a 2-3 lány közülük, az nem háborodott fel azon, amikor említettem, hogy elsejétől visszamenőleg kauciót tartok vissza, mert tudják, ha rendesen dolgoznak és viselkednek, az utolsó fillérig megkapják a pénzüket. BEZZEG A KÉT RENITENS FŐKOLOMPOSNAK EZ NEM TETSZETT!!! Megmondta: Én vagyok a főnök és nem a barátjuk, a szponzoruk, tehát amit mondok, az a törvény! Ha tetszik, maradnak, ha nem mehetnek, de a kártérítést életük végéig fizethetik. Ha meg is értettek, ez a "béke" nem fog sokáig tartani. Csak azt sajnálom, hogy egy 21 éves lány akar uralkodni egy 20 évesen és egy 25 évesen és ezzel szétrombolni a nehezen összehozott csoportomat. Sajnos azonnal nem tudom pótolni, ha nem áll be a sorba, - legalább a próbaidő végéig.
    07 aprile alle ore 21.41 · Mi piace

    VálaszTörlés
  3. László Gálházi
    Közben az Abruzzo megyei managerről is kiderült ma egy, s más! Szét akarja szedni a csoportomat és amelyik lányból több haszna van, azokat megtartaná. Többet is fizetne az elején, mivel a munka amit kínál, nem lenne bejelentve és a torinoi managerünket sem fizetné. A lényeg az, hogy a lányok mögött ne legyek jelen, hogy szabadon garázdálkodhasson a munkaadóval közösen, aki ma reggel már elküldte volna a velem másfél éve dolgozó kolléganőmet, de már egy másiknak is csökkentené a fizetését. A pescarai manager ebben nyújtana neki segédkezet, miközben nekem is mást mond meg a lányoknak is, hogy talán így összeveszünk és hárman különmennek a csoporttól. Persze ezt a ténykedést bármelyik okos lány azonnal átlátná, de azoknak a híján vagyok. (Tisztelet a kivételnek!) Ma délután Pescarában a megfelelő embert kerestem meg, hogy helyretegye a földijét. A "megfelelő emberrel" a megyében senki sem mer ujjat húzni. Még jó, hogy engem nagyon tisztel, mert nem szeretnék az ellensége lenni, így bátran fordulhattam hozzá.
    08 aprile alle ore 21.31 · Mi piace · 1 persona

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.